|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
| Pages: (3) [1] 2 3 | ![]() ![]() ![]() |
| Ruligan |
Posted: 05.11.2008 22:13:54
|
|
гість ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posts: 3378 Joined: 13.02.2008 Играю: с 22.00 МСК |
Покликав Господь Бог француза, американця й українця до себе й каже:
- Ось вам по коню скачіть й можете набрати собі стільки землі, скільки захочите. Коли зупинетесь то буде ваша межа. Сів на коня француз, не поспішаючи їде, побачив красивий краєвид, зупинився. Міркує - там поставлю будинок, там розіб’ю виноградник, мені вистачить. Сів на коня американець, скакав пів-дня. Зупинився. Думає - там буде моє ранчо, ту землю здам в аренду, а ту продам. Заліз на коня українець. Скакав три дні, загнав коня. Побіг. біг, ще один день. Впав, повзе. Знемагаючи, знімає шапку, кидає поперед себе й каже: - а то буде, під помідори… Зупиняє "гаїшник" автомобіль. За кермом, міцний чоловік у вишиваній сорочці і з оселедцем на голові. (гаїшник)- сержант Петренко,відкрийте багажник. Водій відкрив,а там труп. (гаїшник)-а це що таке? (водій) -москаль! (гаїшник)-яке безглузде самогубство. . |
| Кoролева Из Рая |
Posted: 05.11.2008 22:39:23
|
||||||
|
Постоялец ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posts: 566 Joined: 04.10.2008 Играю: kajdiy den posle 22.00 Skype: sevgi1555 |
:-D :-D : :-D :-D :-D SUPER PUPER PUPER PUPER (rofl) |
||||||
| Ruligan |
Posted: 06.11.2008 10:40:10
|
|
гість ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posts: 3378 Joined: 13.02.2008 Играю: с 22.00 МСК |
- А Ви знаєте, що у москалів означає наше слово "шабля"?
- І що ж у москалів означає наше слово "шабля"?! - А от що : "шабля" - це "Тихіше, панночко!". Урок географії у карпатському селі: - Діточки, запам'ятайте: міста Варшава, Париж і Лондон знаходяться на правому березі Дніпра, а міста Москва, Пекін та Токіо – на лівому. Прийшов дід до священика на сповідь. - Святий отець, грішний я! - І в чому твій гріх, син мій? - Під час Другої світової війни я ховав у себе в підвалі єврея. - Hy, це не гріх, а навпаки - свята справа! - заспокоїв його священик. - Але я змушував його платити мені за постій, - додав дід. - Так, це, звичайно, не добре, але адже і ти ризикував собою, син мій! - Дякую вас, святий отець, але в мене ще одне питання. - Яке? - Чи повинен я сказати йому, що війна вже закінчилася? Зібралися Чех, Українець і Руский на спільну випивку. Чех випив і шкаликом об землю, хрясь: - Не п'ю я з одного і того ж шкалика два рази, бо в нас цього кришталю куди не плюнь. Руский вихилив пів-пляшки з горла до половини і об землю, хрясь: - А я не п'ю з одної пляшки, бо у нас тої водки хоч втопися. Українець випив шкалик, закусив салом і руского табуреткою бо голові, хрясь: - А я з одним і тим же москалем другий раз не п'ю, бо у нас їх як тарганів розвелося (rofl) (rofl) (rofl) |
| Ronnie O'Sullivan |
Posted: 06.11.2008 11:09:42
|
||
|
было много хорошего в инфо. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posts: 3248 Joined: 02.08.2007 |
(rofl) |
||
| Ronnie O'Sullivan |
Posted: 06.11.2008 11:11:12
|
||
|
было много хорошего в инфо. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posts: 3248 Joined: 02.08.2007 |
(rofl) |
||
| Ruligan |
Posted: 06.11.2008 11:51:30
|
|
Тату, що це за жовто-синя машина ?
- Це ментовозка, синку. - Чому цементовозка, там же люди сидять ? - Це не люди, синку, це менти. Ветеран ділиться спогадами: - Якось під час війни я 10 кілометрів тяг пораненого командира. - І вас нагородили? - А як же! Дали їсти і 150 дойчемарок Задачник для гуцулів: 1. Дід Василь нагострив сокиру, лопату, 3 ножі та маленький топірець. Питання: Скільки туристів з Москви завітало на базу "Карпати". 2. Смерека. На смереці висять 3 москаля, навколо смереки танцює 5 гуцулів з топірцями. Питання: А ЧИ НЕ ЧАРІВНО У НАС НА ПРИКАРПАТТІ????!!!!! :-D Ну и язык у вас хохлов - дебильный и непонятный. Вот к примеру возьмем ваше хохлятское НЕЗАБАРОМ. Это где: возле бара или перед баром? - Та й у вас москалів не краще. Оце ваше москальське СРАВНИ. То це як: срав чи ні? :D |
| Ronnie O'Sullivan |
Posted: 06.11.2008 12:02:07
|
||
|
(rofl) |
||
| Ruligan |
Posted: 06.11.2008 13:03:58
|
|
Приїхав хлопець поступати в Москву, в театральний інститут. Перший екзамен -
російська література. Білет - "Тургенев, Муму". - У цьому оповiданнi Тургенев описав життя за крiпаччини. Жила-була бариня i був у неї крiпак якого звали Герасим. Крiпак той був глухий i нiмий i тому не мав можливостi спiлкуватися з iншими людьми.. - Молодой человек, говорите пожалуйста по-русски - экзамен ведь по русской литературе!. - Чекайте-чекайте, зараз все буде!.. Так от - мав Герасим лише одного товариша - цуцика якого вiн назвав Муму, бо бiльше не вмiв нiчого говорити. От якось той цуцик нагавкав на бариню, вона розсердилась i наказала Герасиму його втопити.. - Молодой человек, да говорите же по-русски, тем более, что не все Вас понимают.. - Чекайте-чекайте, зараз все буде!.. Так от - що робити Герасиму - вiн же крiпак? Узяв човника, виплив на середину озера, прив'язав на один кiнець мотузки цеглину, другий кiнець - цуциковi на шию. Пiдняв його, а цуцик йому у вiчi глянув i вашою клятою москальскою мовою говорить: "Герасим. За ЧТО?" :'( |
| Ruligan |
Posted: 06.11.2008 13:11:52
|
|
ЛАЙЛИВІ ВИРАЗИ:
А щоб в тебе пір’я в роті поросло… Трясьця твоїй матері…(трясця - це лихоманка, хворобливий стан, коли людину періодично кидає то в жар, то в холод) Ти нечиста сило… А щоби пуп той вилисів , як від маку ступа… А щоб тобі чорне було… А щоб тобі відмовили , як чогось попросиш… А щоб твоєю мордою просо молотили … А щоб твоя дружинонька з кумом повелася… А щоби твоя срака по шву розійшлася… А щоб ти лýснув… А щоб тобі зацíпило … А щоб тобі повилазило… (вживається коли хтось чогось не бачить, або не побачив) А щоб тобі заклáло… А щоб ти не діждáв… А щоб ти всрáвся, як маленький був… А щоб вам пусто булó… А щоб тебе підняло і гéпнуло (вертіло)… А щоб тебе грім побив… А щоб тебе злидні обсіли… А щоб йому голова облізла… А бодай тебе чорти вхопили… А щоб тобі добре було…(вживається і як лайка) А щоб ти здоровий був…(вживається і як лайка) А щоб ти падло дристало та й дристало… А шоб тобі булька з носа вискочила… А щоб тебе муха вбрикнула… А шоб тебе колька сколола… А щоб тобі курка на ногу наступила … А щоб вас лиха біда стороною обходила…(вживається і як лайка) А щоб тобі рачки лазити… А щоб ви згинули… А щоб ти скис! А щоб ти сказився!… Дурний як ціп… Стара кляча… Срав пес їхній матері… Най ті качка копнé!… Всрався тай криво!… Кров би тебе нагла заллєла сучий ти сину!… Дідька лисого тобі дам … Сто чортів в печінку… Іди до бісової матері… Бісовий син… Вражий син… Вражі діти… Бісова ковінька… Дурний тебе піп хрестив (Про “нерозумну людину”)… Матері твоїй ковінька… Матері твоїй хиря… Дам по макітрі… Відвідаєш макогона… Бісова душа… Арештанська душа… Подла душа… Подлої матері син… Подлого стерва робота… Подлого сина (дочки) робота… Най би тебе пранці з’їли… Хай вам грець… Ти, гімно нероздушене! :-I :-I :-I |
| Jack |
Posted: 30.01.2009 15:05:16
|
|
Jack ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posts: 568 Joined: 29.06.2007 Играю: Каждый день с 20:00 до 1:00 |
Іспит у вузі. Викладач запитує студентів:
- Питання на "п'ятірку". Як мене кличуть? Усі мовчать. - Питання на "четвірку". Що здаємо? Усі мовчать. - Питання на "трійку". Якого кольору підручник? З задніх рядів приглушений голос: - О валить, гад! *** Жінка дзвонить своєму страховому агентові: – Я потрапила в аварію і хочу отримати страховку! – Розкажіть, як була справа. – Я їхала вулицею, потім випадково потрапила на тротуар, в’їхала в якийсь магазинчик, виїхала з нього з другого боку, зачепила неуважного пішохода, стукнула вантажівку і з цієї миті втратила контроль над машиною. *** – От всі кажуть, що блондинки не дури. Моя дружина була брюнеткою, вчора вранці перефарбувалася в блондинку, а ввечері улаштувала скандал – звідки в ліжку чорні волоски?! *** Блондинка хоче перейти річку, але моста, як на зло, немає. Бачить, що на другому березі стоїть інша блондинка. Перша гукає: - Як мені потрапити нa той берег?!! Друга, трохи подумавши, гукає: - А ти й так на другому березі!!! *** Як довідатися, що блондинка працювала за комп’ютером? Монітор виключений, у щілину дисководу запхнута монета 25 центів, поруч із мишею лежить шматок сиру, а на джойстик натягнутий презерватив! |
| ЛИЛУ |
Posted: 15.02.2009 09:05:09
|
|
Нелокальность ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posts: 803 Joined: 25.01.2009 Играю: По договорённости Skype: lilu20087 |
Якось син до тата йде,
Почина розмову: "Тату, шо воно таке - Українська мова?" Тато дунув косячок, Шоб не пухли вуха, І сказав йому: "Синок, Розкажу. Послухай." Якщо довго реготав, Щелепа одвисла - Пишеш: "Афтар, ну ти дав! Я аж гепнув з крісла!" А побачиш далі ще Фішки та приколи - То тоді пиши "Пече! Просто зпопідстолу..." Ти від сміху плакав так, Шо аж текст не видко? Це вже: "Вбивпаскудонах! Ти пекельний дідько!" Всі приколи "непіццтул", Сто разів пробиті? Напиши:"То ти гуцул? Граєш на трембіті!" А якщо гидке воно, Наче ті кислички - "Криотиф" - пиши - "гімно! Афтара - до пічки!" Хочеться послати нах, Чухаються руки? "Вчи москальську! Незарах! В Жидачів, тварюки!" Афтар збоченець і псих? Є у нас в народі Слово влучнеє для них: "Пісюнковий злодій". А якщо чиїсь слова Не звучать ефектно, Напиши: "Твій дім - Москва, Кобзо ти діхфектно!" Щоб читати чийсь накат, Тре горілки літр? Коментуй його: "Під кат! Забагацько літер!" Хай народ товстий роман В каментах малює, Ми ж напишемо: "Їблан. Ф сотні й не хвилює..." А щоб плюнути в мурло, Злістному адміну, Пишеш: "Встрель себе, мудло, З ходу та об стіну!" Там про тебе хтось створив Тему злу та люту? Напиши: "Опісюнів! Афтар, пий отруту!" Спілкування шось не йде, Наче всіх прибито? То спитай: "А цицьки де? Тему не розкрито!" Придовбається якщо Демагог кульгавий, Наша відповідь: "І що? Цьом тебе, плюгавий!" Щоб запалені мізки Вмить охолодити - "Ктулху фхтагн, хлопаки! Прошу не будити!" Якщо дурні гнуть "Під кат!" Щось смішне та нове - Кинь: "Писако, так тримать! Не труїть, панове." Якщо дівка дуже зла, Їй на всіх начхати: "Ти, доярко, із села? А з якої хати?" А якщо вона коли Скаже добре слово - То одразу похвали "Кицю!" гламурово ...Всіх приколів ти допер, Можеш вийти в люди... Укрнет тебе тепер Поважати буде! "Хоч у тебе в голові Замість мозку - дуля! Абісцятись, дайте дві!" - Відповів синуля. :) :bow: |
| Ruligan |
Posted: 15.02.2009 11:01:27
|
||
|
Я регочу (rofl) |
||
| ЛИЛУ |
Posted: 28.02.2009 19:47:15
|
|
Нелокальность ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posts: 803 Joined: 25.01.2009 Играю: По договорённости Skype: lilu20087 |
-Скільки з мене, дівчино?
- Я беру по сто доларів з клієнта, але з вас нічого не візьму. Невже ви мене не впізнали, Миколо Федоровичу? Ви у нас "Етику сімейного життя викладали". :-D Степан: Галю, а ти сальце любиш? Галя: ой як же люблю сальце! Степан: Галю, а лучок любиш? Галю: і лучок люблю! Степан:ух ти ж моя сладкоежичка! :D |
| ЛИЛУ |
Posted: 31.03.2009 01:21:15
|
|
Новогодний карнавал. Ведущий:
- Первое место заняла маска "лоха" - 3-й ряд 8-е место. Из зала: - Ой, ... а яж нэ играв! Грицко и Петро заготавливают дрова. - Петро, дай секиру! - Та на, лови! - Хе... - Та ты не хекай! Ты кажи, поймав чи ни? Украина. Лето. Зной. Кричат ослы. Летают мухи. В доме за столом сидит хохол. Ему скучно. Он открывает окно и орет: - Мыкола! Иди до мини! Горилка е, цигари е, посидим, побалакаем! В ответ тишина. Минут через 10 он снова орет: - Мыкола! Иди до мини! Горилка е, цигари е, посидим, побалакаем! В ответ тишина. Еще минут через 10 хохол орет опять: - Мыкола! Иди до мини! Горилка е, цигари е, посидим, побалакаем! Из окна дома напротив высовывается потный, всклокоченный хохол и кричит: - Да е...сь я, чтоб она сдохла! :-D :-D :-D |
| Ruligan |
Posted: 07.07.2009 13:45:06
|
|
Гуморески.
КРАСОТУЛЬКИ У крамницях, у пивницях - Дуськи, Муськи, Люськи. Ти до них - по-українськи, А вони - по-руськи. Станеш глянеш: мамо рідна, Господи мій, Боже! Наяложене, патлате, На чортяку схоже, Стан свинячий, погляд вовчий І усмішка кінська... Нащо таким красотулькам Мова українська? :roll: |
| Ruligan |
Posted: 07.07.2009 13:46:18
|
|
КУХЛИК
Дід приїхав із села, ходить по столиці. Має гроші - не мина жодної крамниці. Попросив він: - Покажіть кухлик той, що з краю.- Продавщиця: - Что? Чево? Я нє панімаю. Кухлик люба покажіть, той, що з боку смужка. - Да какой же кухлік здесь, єслі ето кружка.- Дід у руки кухлик взяв і нахмурив брови: - На Вкраїні живете й не знаєте мови.- Продавщиця теж була гостра та бідова. - У меня єсть свой язик, ні к чему мне мова.- І сказав їй мудрий дід: - Цим пишатися не слід, Бо якраз така біда в моєї корови: Має, бідна, язика і не знає мови. :lol: Attached Image ![]() |
| ЛИЛУ |
Posted: 28.07.2009 00:54:07
|
|
В украинской школе идет экзамен по родному языку. Ученику попадается билет, где нужно назвать все месяцы по-украински. Ученик начал бойко отвечать:
- Лютень, сичень, травень... А месяц "Грудень" забыл. Учительница, желая выручить своего ученика, оказывает руками на свою грудь. Ученик говорит: - Сисень? Учительница быстро опускает руки и вертит головой. Ученик кричит: - ПУЗЕНЬ! Учительница краснеет, руки зажала между коленями. Ученик кричит: - ПИСЕНЬ! Тогда учительница быстро прячет руки за спину, чтобы не провоцировать ответы ученика. Ученик обрадовался и закричал: - А-а!!! ЖОПЕНЬ! ___________________________________________________________________ Урок английского языка в украинской спецшколе: - Ыванэнко! - Я! - Ду ю спык ынглиш? - Шо? - Сидай. Пэтрэнко! - Я! - Ду ю спык ынглиш? - Шо? - Сидай. Тартаренко! - I аm. - Ду ю спык ынглиш? - Yеs, I dо. - Шо? ___________________________________________________ Сидят два хохла в окопе, и вдруг на них из-за бугра выезжает немецкий танк. И странная вонь поползла по окопу. - Мыкола, чую, что ты усрался з переляху! - Ни! Це не з переляху - це з лютой ненависти! ::6:: :-D |
| ego1 |
Posted: 23.08.2009 11:14:01
|
|
ЭгоисТ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posts: 1306 Joined: 09.05.2009 Играю: Loading.. Skype: ibragimov1985 |
glavnoe wtobi v anekdote bil smisl a esli on k tomu je m=smewnoy togda voobwe super))) :D
|
| добрая |
Posted: 23.10.2009 20:13:57
|
|
Частый посетитель ![]() ![]() ![]() ![]() Posts: 174 Joined: 24.01.2008 Играю: а что такое бильярд? И почему должна в него играть я? |
дія відбувається у магазині біля автобусної зупинки. Молодий хлопака питає гумові вироби:
- Яких марок у вас є? Продавщиця чемно перераховує досить великий список. В цей момент в магазин забігає бабуся: - Синку, мені автобус втікає, ще треба хліба купити! Хлопака абсолютно не звертає увагу на бабусю. - А ребристі є? - Є. - А з вусиками? - Є - Мені тільки хліба купити!!! - А з якими смаками у вас є? Продавщиця перераховує, і тут бабуся, яка вже ніде не спішить видає: - Синку, ти йдеш курву грати чи компот варити? :-I |
| Шумелка_Мышь |
Posted: 13.11.2009 02:58:00
|
|
Нелокальность ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posts: 343 Joined: 21.09.2009 Играю: на нервах |
Поставили українського хлопця охороняти склад зі зброєю.
Підходять до нього: - А чё вы тут охраняете? - Кулемети, автомати, гвинтівки... - А чё ж ты мне все это рассказываешь? Может я лазутчик? Автоматна черга. - Ти бач, яка сука! :-D :-D |
Pages: (3) [1] 2 3 |
![]() ![]() ![]() |
| Дженерейшен пи фильм трейлер. Для любителей пообсуждать новые трейлеры к фильмам. Фильм пи трейлер. |